Poradenství v gastronomii

Skladové hospodářství

Naskladnění, vyskladnění, převodka odpis a tak stále dokola?

Tohle asi neumíme zjednodušit ale zato dokážeme nastavit správné fungovaní středisek, nastavení jednotek, odpadového hospodářství a můžete si být jisti že se vždy něco najde a proto si musíme uvědomit že správnost skladů je jeden ze základních stavebních kamenů úspěšného podniku.

Poradenství v gastronomii

Pomůže Vám nastavit efektivní skladové hospodářství od A do Ž

  • Správné sestavení skladů a středisek
  • správné měrné jednotky
  • odpisové normy
  • převodky
  • inventurní výpisy a a jejich audit
  • marže
  • cenotvorba
  • odpadová politika(správně nastavené odpady surovin)
  • a mnohé další

Pokud v tom plavete, jak ryba ve vařícím hrnci můžeme Vám doporučit vhodný systém pro Váš podnik či hotel.

Poradenství v gastronomii

Skladové hospodářství

je jednoduše řečeno způsob, kterým v průběhu roku spravujete své sklady sledujete jak Váš podnik nakupuje a nakládá se svěřenými surovinami

  • evidují stav zásob (počáteční a konečný),
  • nebo sledují pohyby na skladu (přírůstky, úbytky, nákupy a prodeje).

Zásoby se evidují v peněžních a měrných jednotkách (např. v kusech, kilech, litrech, gramech atd..) a již zde může vzniknout celá řada problémů při naskladnění ať již od Vašeho šéfkuchaře či recepční

Díky skladové evidenci máte vždy rychlý a aktuální přehled nejen o
  • zboží, materiálu a výrobcích na skladě, se které vyrábíte či prodáváte
  • ale také o finančních prostředcích v nich uložených a tudíž i zpětná kontrola zda Váš podnik efektnivně nakupuje

Skladové hospodářství se dá se vést různými způsoby a ne vždy jsou zcela efektivní a často se setkáváme s velmi nepřehledně nastavených systémem se kterým Vám rádi pomůžeme

Správně nastavené skladové hospodářství je základem úspěšného podniku a šetří Vám čas i peníze

Hotel Chmelnice (2018)
Díky této službě jsme odbourali mnoho chybných věcí, které jsme z provozní slepoty už neviděli. Následně jsme se je s týmem Žijeme Gastrem snažili změnit a využili jsme i další služby agentury
Kozelková
Provozní
Burger & Beer Brothers (2020)
Upřímně jsem nevěřil, jak velký důsledek tato služba může mít na můj podnik, ale jak v týmu Žijeme Gastrem říkají, bohužel nemůžete ve svém podniku být 24/7 a díky této větě jsme pochopil, že to co si myslím, že je v pořádku, když jsem na svém podniku tak vlastně není. Díky této službě jsme udělali mnoho mnoho opatření
Pyszko
Majitel

REFERENCE

Za dobře odvedenou práci by měly mluvit skvělé reference. Jsme moc rádi, že právě takové od svých klientů máme, protože víme, že svou práci děláme opravdu dobře.

Kontaktní formulář