Poradenství v gastronomii
Skladové hospodářství
Naskladnění, vyskladnění, převodka odpis a tak stále dokola?
Tohle asi neumíme zjednodušit ale zato dokážeme nastavit správné fungovaní středisek, nastavení jednotek, odpadového hospodářství a můžete si být jisti že se vždy něco najde a proto si musíme uvědomit že správnost skladů je jeden ze základních stavebních kamenů úspěšného podniku.
Poradenství v gastronomii
Pomůže Vám nastavit efektivní skladové hospodářství od A do Ž
- Správné sestavení skladů a středisek
- správné měrné jednotky
- odpisové normy
- převodky
- inventurní výpisy a a jejich audit
- marže
- cenotvorba
- odpadová politika(správně nastavené odpady surovin)
- a mnohé další
Pokud v tom plavete, jak ryba ve vařícím hrnci můžeme Vám doporučit vhodný systém pro Váš podnik či hotel.

Poradenství v gastronomii
Skladové hospodářství
je jednoduše řečeno způsob, kterým v průběhu roku spravujete své sklady sledujete jak Váš podnik nakupuje a nakládá se svěřenými surovinami
- evidují stav zásob (počáteční a konečný),
- nebo sledují pohyby na skladu (přírůstky, úbytky, nákupy a prodeje).
Zásoby se evidují v peněžních a měrných jednotkách (např. v kusech, kilech, litrech, gramech atd..) a již zde může vzniknout celá řada problémů při naskladnění ať již od Vašeho šéfkuchaře či recepční
Díky skladové evidenci máte vždy rychlý a aktuální přehled nejen o
- zboží, materiálu a výrobcích na skladě, se které vyrábíte či prodáváte
- ale také o finančních prostředcích v nich uložených a tudíž i zpětná kontrola zda Váš podnik efektnivně nakupuje
Skladové hospodářství se dá se vést různými způsoby a ne vždy jsou zcela efektivní a často se setkáváme s velmi nepřehledně nastavených systémem se kterým Vám rádi pomůžeme
Správně nastavené skladové hospodářství je základem úspěšného podniku a šetří Vám čas i peníze