Poradenství v gastronomii | Žijeme Gastrem
V gastronomiiV gastronomii

Ať vás napadne cokoli, pomůžeme. Od krizového řízení podniku přes: cenotvrobu, marketing online i offline, propojení s dodavateli, hygienické poradenství, struktury a filozofie či s kompletním konceptem

Text tlačítkaPoradenství
undefinedNadpis slideruLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam erat volutpat.Text tlačítkaPodnadpis

Poradenství v gastronomii od A až po Ž a to doslova...

Dnes není nic, co bychom pro restaurátéry už někdy neřešili, obraťte se na nás s jakýmkoliv požadavkem.

Spokojený klient je pro nás prioritou.

Ať vás napadne cokoli, pomůžeme.

A za tím si stojíme. Mnoho let jsme dávali dohromady tým schopných lidí na jednotlivé aktivity, které by Vám ve vašem podnikání mohly usnadnit život. Máme ve svém týmu specialisty na marketing a správu sociálních sítí vašeho podniku, kuchaře, konceptáře gastronomických podniků, specialistku na hygienu, sommeliéry, barmany a mnoho dalších,..

JAK SE VÁM DAŘÍ, KDYŽ NEJSTE VE VAŠEM PODNIKU?

Tajný host / Mystery shopping / Mystery guest

Díky této službě získáte zpětnou vazbu o reálném fungování Vašeho provozu a zaměstnanců z pohledu zákazníka. Na přání připravíme konkrétní či specifické situace sloužící k prověření znalostí a dovedností Vašeho personálu - problémový či nespokojený zákazník apod.

Při gastronomickém mystery shoppingu rozlišujeme dvě úrovně poskytované služby:

  1. Obecný gastronomický mystery shopping
  2. Specifický gastronomický mystery shopping

PORADENSTVÍ V GASTRONOMII

Krizové řízení podniku

Tento komplexní program zahrnuje outsourcing Vašeho podniku jako takového. Mnoho lidí z našeho týmu nabylo již i 20 ti letých zkušeností a jsme připraveni je předávat dál. Na základě předběžné domluvy, nastavíme plán, který bude odrážet Vaši filozofii, jak si svůj podnik představujete.

Nastavíme společně skladové hospodářství, projdeme výběrovým řízením na personál a nastavíme standarty pro co nejefektivnější provoz. Máme v teamu zkušené managery, kteří prošli tím nejlepší co nynější gastro komunita může nabídnout. Máme someliéry, šéfkuchaře, IT specialisty, grafiky a v neposlední řadě, toho máme opravdu spousty za sebou. Přejete si aby Váš podnik prosperoval? Nevíte si rady jak se orientovat na trhu ? Máte provozní slepotu a chcete udělat audit zvenčí?

V ONLINE I OFFLINE SVĚTĚ

Marketing a správa sociálních médií

Jedna z našich nejžádanějších aktivit. Založit si FB, IG to umí každý. Přeměnit nejen tyto sítě, aby Vám vydělávaly peníze, aby daly vědět o vašem podniku? To je našim denním chlebem, stejně jako vaším dělat pro své hosty to, co umíte vy.

Zaměřujeme se na kompletní vizuál vašeho podniku na sociálních sítích. Tvorbu profesionálních fotek a reels videí. Výkonnostním marketingem pro neustálý přísun lidí do vašeho podniku nebo na váš e-shop.

Pracujeme na platformách Facebook, Google, Instagram.

PORADENSTVÍ V GASTRONOMII

Tvorba A la Carte-jídelního lístku / Barového menu / nápojového menu

Sestavení jídelního a nápojového lístku

Pomůžeme Vám optimálně sestavit jídelní lístek, nápojový lístek, polední menu a jakýkoliv další lístek pro Váš provoz (catering, firemní akce, svatba a mnohé další). Ač se to laikovi nezdá, správné sestavení jídelního lístku je věda, při které musíme vzít v úvahu mnoho faktorů. A velmi detailně poznat fungování podniku.

POMŮŽEME VÁM

Hygienické poradenství

Potřebujete poradit v oblasti hygieny? Tvoříme dokumentaci pro HACCP, provozní a sanitační řády, ubytovací řády, zajišťujeme interní audity, školení hygienického minima, proškolení provozního personálu. Děláme preventivní náhledy provozoven, zpracováváme zprávy k protokolu o kontrole státních dozorových orgánů.

VE SPOJENÍ JE SÍLA UŽ OD PRADÁVNA

Propojení podnikatele s vhodným dodavatelem

Věříme, že chcete mít speciální nabídky nejen v běžných velkoobchodech zaměřené na gastronomii. Díky mnoha letům praxe na pozicích, provozní, ředitel či majitel podniku nám prošlo mnoha spoluprací pod rukami a proto jsme Vám schopni ten stejný produkt či službu zajistit lépe či levněji. Jak se vlastně vyznat v tak velké nabídce dodavatelů a jakého dodavatele využít? Uvedeme příklad, chcete se zaměřit čistě na české produkty, tak je asi hloupost prodávat francouzské vína.

Pro zjednodušení jsme vytvořili i náš Market Place pro gastronomy. Pro individuální ceny nás neváhejte kontaktovat.

POMŮŽEME VÁM

Skladové hospodářství

Naskladnění, vyskladnění, převodka odpis a tak stále dokola ???

Tohle asi neumíme zjednodušit ale zato dokážeme nastavit správné fungovaní středisek, nastavení jednotek, odpadového hospodářství a můžete si být jisti že se vždy něco najde a proto si musíme uvědomit že správnost skladů je jeden ze základních stavebních kamenů úspěšného podniku

Pomůže Vám nastavit efektivní skladové hospodářství od A do Ž.

Poptat službu

O PENÍZE JDE V PRVNÍ ŘADĚ

Cenotvorba

Pořád je to byznys. Pokud nechcete svůj podnik dotovat nebo balancovat na hraně zisku a prodělku, musíte zvládnout ekonomiku restauračního, pohostinského provozu. Zkrátka mít dobrý přehled o všech nákladech na provoz restaurace, kolik vás přesně co stojí a kde můžete ušetřit bez toho, aby se to dotklo kvality služeb.

Uděláme jasno ve vašich (i skrytých) nákladech, tržbách, maržích, reálném i ušlém zisku a v tom, jak jejich určitá výše ovlivňuje finanční pohodu a ziskovost podniku v krátkodobém i delším horizontu. Zjištění promítneme do tvorby cen v restauraci a dalších opatření.

Naučíme vás hlavní principy cenotvorby v gastronomii a pohostinství. Jak kalkulovat ceny pokrmů na jídelním lístku či v rychlém občerstvení typu bistro nebo snack bar. S ohledem na náklady, koncept provozu, konkurenci i psychologii zákazníka.

Poptat službu

POMŮŽEME VÁM

Struktura a filozofie podniku

Chcete-li a máte chuť budovat něco originálního a poutavého i to umíme a rádi Vám pomůžeme, nicméně opravdu nechceme budovat fine dining restauraci v centru sídliště, mnohem zajímavější bude prosperující pivnice s velkých dětských hřištěm. Je důležité si určit filozofii a nebo v opačném případě velkou dávku štěstí a naše zkušenosti.

Filozofie a správné zaměření podniku je první a nejdůležitější krok k úspěchu a spokojenosti

Poptat službu

POSTARÁME SE VÁM KLIDNĚ O VŠE OD A AŽ PO Ž.

Koncept

Projdeme váš koncept, zhodnotíme jeho ekonomickou sílu a probereme všechny nutné náležitosti, náklady, podmínky a povinnosti provozu restaurace či jiného pohostinství. Tak, aby vás nic nepřekvapilo a dopředu jste věděli o všech souvislostech i nástrahách podnikání v gastronomii.

Společně vymyslíme koncept a určíme jeho cílové skupiny. A s ohledem na ně vybereme vhodné místo a prostory. Anebo naopak vám, prostorám i lokalitě přizpůsobíme koncept tak, aby měl našlápnuto k úspěchu.

Kavárnu, bistro i hospodu s vámi otevřeme a rozjedeme. A následně můžeme pravidelně i nepravidelně dohlížet na efektivní vedení podniku.

PORADENSTVÍ V GASTRONOMII

Je toho mnoho, zkrátka cokoliv.

Přemýšlíte nad něčím? Co Vás trápí, co byste potřebovali zajistit pro svůj podnik? Věříme, že na vše v dnešní době máme firmu / člověka, který je schopen Vám pomoci a nebo můžeme doporučit.

NAPIŠTE NÁM 
Kontaktní formulář

Neváhejte nás kontaktovat

*S vašim emailem bude zacházeno dle GDPR