Poradenství v gastronomii | Žijeme Gastrem
V gastronomiiV gastronomii

Ať vás napadne cokoli, pomůžeme. Od krizového řízení podniku přes: cenotvrobu, marketing online i offline, propojení s dodavateli, hygienické poradenství, struktury a filozofie či s kompletním konceptem

Text tlačítkaPoradenství
undefinedNadpis slideruLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam erat volutpat.Text tlačítkaPodnadpis
Poradenství v gastronomii od A až po Ž a to doslova...

Dnes už snad není nic, co bychom pro restauratéry neřešili. Obraťte se na nás s jakýmkoli požadavkem.

Spokojený klient je pro nás prioritou.

Ať vás napadne cokoli, pomůžeme.

A za tím si stojíme. Mnoho let jsme budovali tým odborníků na jednotlivé oblasti, které Vám mohou výrazně usnadnit podnikání. V našem týmu najdete specialisty na grafiku, marketing a správu sociálních sítí, kuchaře, konceptáře gastronomických provozů, specialistku na hygienu, sommeliéry, barmany a další profesionály.

JAK SE VÁM DAŘÍ, KDYŽ NEJSTE VE VAŠEM PODNIKU?

Tajný host / Mystery shopping / Mystery guest

Díky této službě získáte zpětnou vazbu o reálném fungování Vašeho provozu a zaměstnanců z pohledu zákazníka. Na přání připravíme konkrétní či specifické situace sloužící k prověření znalostí a dovedností Vašeho personálu - problémový či nespokojený zákazník apod.

Při gastronomickém mystery shoppingu rozlišujeme dvě úrovně poskytované služby:

  1. Obecný gastronomický mystery shopping
  2. Specifický gastronomický mystery shopping

PORADENSTVÍ V GASTRONOMII

Krizové řízení podniku

Tento komplexní program zahrnuje outsourcing Vašeho podniku jako takového. Mnoho lidí z našeho týmu nabylo již i 20 ti letých zkušeností a jsme připraveni je předávat dál. Na základě předběžné domluvy, nastavíme plán, který bude odrážet Vaši filozofii, jak si svůj podnik představujete.

Nastavíme společně skladové hospodářství, projdeme výběrovým řízením na personál a nastavíme standarty pro co nejefektivnější provoz. Máme v teamu zkušené managery, kteří prošli tím nejlepší co nynější gastro komunita může nabídnout. Máme someliéry, šéfkuchaře, IT specialisty, grafiky a v neposlední řadě, toho máme opravdu spousty za sebou. Přejete si aby Váš podnik prosperoval? Nevíte si rady jak se orientovat na trhu ? Máte provozní slepotu a chcete udělat audit zvenčí?

V ONLINE I OFFLINE SVĚTĚ

Marketing a správa sociálních médií

Jedna z našich nejžádanějších aktivit. Založit si FB, IG to umí každý. Přeměnit nejen tyto sítě, aby Vám vydělávaly peníze, aby daly vědět o vašem podniku? To je našim denním chlebem, stejně jako vaším dělat pro své hosty to, co umíte vy.

Zaměřujeme se na kompletní vizuál vašeho podniku na sociálních sítích. Tvorbu profesionálních fotek a reels videí. Výkonnostním marketingem pro neustálý přísun lidí do vašeho podniku nebo na váš e-shop.

Pracujeme na platformách Facebook, Google, Instagram.

PORADENSTVÍ V GASTRONOMII

Tvorba A la Carte-jídelního lístku / Barového menu / nápojového menu

Sestavení jídelního a nápojového lístku.

Pomůžeme Vám optimálně sestavit jídelní lístek, nápojový lístek, polední menu a jakýkoliv další lístek pro Váš provoz (catering, firemní akce, svatba a mnohé další). Ač se to laikovi nezdá, správné sestavení jídelního lístku je věda, při které musíme vzít v úvahu mnoho faktorů. A velmi detailně poznat fungování podniku.

POMŮŽEME VÁM

Hygienické poradenství

Potřebujete poradit v oblasti hygieny? Tvoříme dokumentaci pro HACCP, provozní a sanitační řády, ubytovací řády, zajišťujeme interní audity, školení hygienického minima, proškolení provozního personálu. Děláme preventivní náhledy provozoven, zpracováváme zprávy k protokolu o kontrole státních dozorových orgánů.

VE SPOJENÍ JE SÍLA UŽ OD PRADÁVNA

Propojení podnikatele s vhodným dodavatelem

Věříme, že chcete mít speciální nabídky nejen v běžných velkoobchodech zaměřené na gastronomii. Díky mnoha letům praxe na pozicích, provozní, ředitel či majitel podniku nám prošlo mnoha spoluprací pod rukami a proto jsme Vám schopni ten stejný produkt či službu zajistit lépe či levněji. Jak se vlastně vyznat v tak velké nabídce dodavatelů a jakého dodavatele využít? Uvedeme příklad, chcete se zaměřit čistě na české produkty, tak je asi hloupost prodávat francouzské vína.

Pro zjednodušení jsme vytvořili i náš Market Place pro gastronomy. Pro individuální ceny nás neváhejte kontaktovat.

POMŮŽEME VÁM

Skladové hospodářství

Naskladnění, vyskladnění, převodky, odpisy… a pořád dokola?

Tohle asi úplně zjednodušit neumíme. Zato však dokážeme nastavit správné fungování středisek, jednotek i odpadového hospodářství. A můžete si být jisti, že se vždy najde něco, co je potřeba doladit. Proto je důležité si uvědomit, že správně nastavené sklady patří mezi základní stavební kameny úspěšného podniku.

Pomůžeme Vám nastavit efektivní skladové hospodářství od A do Ž.

Poptat službu

O PENÍZE JDE V PRVNÍ ŘADĚ

Cenotvorba

Pořád je to byznys. Pokud nechcete svůj podnik dotovat nebo balancovat na hraně zisku a ztráty, je nutné mít zvládnutou ekonomiku restauračního či pohostinského provozu. Zkrátka mít jasný přehled o všech nákladech, vědět, kolik vás jednotlivé položky stojí a kde lze ušetřit, aniž by tím utrpěla kvalita služeb.

Pomůžeme vám udělat pořádek ve všech nákladech – i těch skrytých – stejně jako v tržbách, maržích, reálném i ušlém zisku. Společně zjistíme, jak jejich výše ovlivňuje finanční stabilitu a ziskovost podniku v krátkodobém i dlouhodobém horizontu. Tyto poznatky následně promítneme do tvorby cen a dalších opatření.

Naučíme vás hlavní principy cenotvorby v gastronomii a pohostinství – jak správně kalkulovat ceny pokrmů na jídelním lístku, v bistru či snack baru. To vše s ohledem na náklady, koncept provozu, konkurenci i psychologii zákazníka.

Poptat službu

POMŮŽEME VÁM

Struktura a filozofie podniku

Chcete-li budovat něco originálního a poutavého, jsme připraveni vám s tím pomoci. Nejde nám ale o to postavit fine dining restauraci uprostřed sídliště. Mnohem větší smysl má například prosperující pivnice s velkým dětským hřištěm.

Je proto zásadní určit si filozofii podniku – bez ní je úspěch spíše otázkou náhody. Naše zkušenosti vám pomohou vybrat správné zaměření, které bude základem úspěchu i spokojenosti.

Poptat službu

POSTARÁME SE VÁM KLIDNĚ O VŠE OD A AŽ PO Ž.

Koncept

Projdeme váš koncept, zhodnotíme jeho ekonomickou sílu a probereme všechny nutné náležitosti, náklady, podmínky a povinnosti provozu restaurace či jiného pohostinství. Tak, aby vás nic nepřekvapilo a dopředu jste věděli o všech souvislostech i nástrahách podnikání v gastronomii.

Společně vymyslíme koncept a určíme jeho cílové skupiny. A s ohledem na ně vybereme vhodné místo a prostory. Anebo naopak vám, prostorám i lokalitě přizpůsobíme koncept tak, aby měl našlápnuto k úspěchu.

Kavárnu, bistro i hospodu s vámi otevřeme a rozjedeme. A následně můžeme pravidelně i nepravidelně dohlížet na efektivní vedení podniku.

PORADENSTVÍ V GASTRONOMII 

Je toho mnoho, zkrátka cokoliv. 

Přemýšlíte nad něčím? Co Vás trápí, co byste potřebovali zajistit pro svůj podnik? Věříme, že na vše v dnešní době máme firmu / člověka, který je schopen Vám pomoci a nebo můžeme doporučit.

Kontakty
NAPIŠTE NÁM 
Kontaktní formulář

Neváhejte nás kontaktovat

*S vašim emailem bude zacházeno dle GDPR