Poradenství v gastronomii
Cenotvorba je základ úspěchu...
Pořád je to byznys. Pokud nechcete svůj podnik dotovat nebo balancovat na hraně zisku a prodělku, musíte zvládnout ekonomiku restauračního, pohostinského provozu. Zkrátka mít dobrý přehled o všech nákladech na provoz restaurace, kolik vás přesně co stojí a kde můžete ušetřit bez toho, aby se to dotklo kvality služeb.
Jestli chcete opravdu být úspěšný ve vašem podnikání
Poradíme vám na co si dát pozor
Správná cenotvorba a správné uchopení nabídky a poptávky je rozhodující faktor Vašeho podnikání a i když je to poměrně choulostivá záležitost není se čeho bát, chybovat je lidské a my jsme tu od toho abychom Vaše zaměstnance proškolili a naučili je třebaže i dynamickou cenotvorbu nabídek, hotelových pokojů či sezónosti.
- dynamická cenotvortba
- nastavení marží
- tvorba kalkulací
- nastavení foodcostu
- nastavení beverage costu
- vhodní dodavatelé
- zlepšení smluvních podmínek u dodavatelů
- snížení nákladů/zvýšení výnosů
- porovnání konkurence
- školení vedoucích zaměstnanců
- mzdová politika
- motivační systémy odměňování zaměstnanců
Gastronomii je o korunových položkách to víte, ale pracujete s tím správně?


Poradenství v gastronomii
Mějte jasno o vašem podnikání
Uděláme jasno ve vašich (i skrytých) nákladech, tržbách, maržích, reálném i ušlém zisku a v tom, jak jejich určitá výše ovlivňuje finanční pohodu a ziskovost podniku v krátkodobém i delším horizontu. Zjištění promítneme do tvorby cen v restauraci a dalších opatření.
Naučíme vás hlavní principy cenotvorby v gastronomii a pohostinství. Jak kalkulovat ceny pokrmů na jídelním lístku či v rychlém občerstvení typu bistro nebo snack bar. S ohledem na náklady, koncept provozu, konkurenci i psychologii zákazníka.