Poradenství v gastronomii

Cenotvorba je základ úspěchu...

Pořád je to byznys. Pokud nechcete svůj podnik dotovat nebo balancovat na hraně zisku a prodělku, musíte zvládnout ekonomiku restauračního, pohostinského provozu. Zkrátka mít dobrý přehled o všech nákladech na provoz restaurace, kolik vás přesně co stojí a kde můžete ušetřit bez toho, aby se to dotklo kvality služeb.

Jestli chcete opravdu být úspěšný ve vašem podnikání

Poradíme vám na co si dát pozor

Správná cenotvorba a správné uchopení nabídky a poptávky je rozhodující faktor Vašeho podnikání a i když je to poměrně choulostivá záležitost není se čeho bát, chybovat je lidské a my jsme tu od toho abychom Vaše zaměstnance proškolili a naučili je třebaže i dynamickou cenotvorbu nabídek, hotelových pokojů či sezónosti.

  • dynamická cenotvortba
  • nastavení marží
  • tvorba kalkulací
  • nastavení foodcostu
  • nastavení beverage costu
  • vhodní dodavatelé
  • zlepšení smluvních podmínek u dodavatelů
  • snížení nákladů/zvýšení výnosů
  • porovnání konkurence
  • školení vedoucích zaměstnanců
  • mzdová politika
  • motivační systémy odměňování zaměstnanců

Gastronomii je o korunových položkách to víte, ale pracujete s tím správně?

Poradenství v gastronomii

Mějte jasno o vašem podnikání

Uděláme jasno ve vašich (i skrytých) nákladech, tržbách, maržích, reálném i ušlém zisku a v tom, jak jejich určitá výše ovlivňuje finanční pohodu a ziskovost podniku v krátkodobém i delším horizontu. Zjištění promítneme do tvorby cen v restauraci a dalších opatření.

Naučíme vás hlavní principy cenotvorby v gastronomii a pohostinství. Jak kalkulovat ceny pokrmů na jídelním lístku či v rychlém občerstvení typu bistro nebo snack bar. S ohledem na náklady, koncept provozu, konkurenci i psychologii zákazníka.

Hotel Chmelnice (2018)
Díky této službě jsme odbourali mnoho chybných věcí, které jsme z provozní slepoty už neviděli. Následně jsme se je s týmem Žijeme Gastrem snažili změnit a využili jsme i další služby agentury
Kozelková
Provozní
Burger & Beer Brothers (2020)
Upřímně jsem nevěřil, jak velký důsledek tato služba může mít na můj podnik, ale jak v týmu Žijeme Gastrem říkají, bohužel nemůžete ve svém podniku být 24/7 a díky této větě jsme pochopil, že to co si myslím, že je v pořádku, když jsem na svém podniku tak vlastně není. Díky této službě jsme udělali mnoho mnoho opatření
Pyszko
Majitel

REFERENCE

Za dobře odvedenou práci by měly mluvit skvělé reference. Jsme moc rádi, že právě takové od svých klientů máme, protože víme, že svou práci děláme opravdu dobře.

Kontaktní formulář