V Česku se vypije přes 5,8 miliar šálků ročně a jedná se po ropě o druhou nejprodávanější komoditou na světě. Pijeme ji, milujeme latte art, ale vyznáte se jaké jsou rozdíly?
Dozvědět se víceŽijeme GastremNadpis slideruLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam erat volutpat.Text tlačítkaPodnadpis
Na tomto školení Vám náš kolega Patrik Macek ze své pražírny Trobica ukáže, co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně. Nakousneme i šlehání mléka, a jak mléko ovlivňuje chuť kávy. Na úplný konec dostanete certifikát o absolvování kurzu.
Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby. Vysvětlíme si časté chyby. Společně je i odstraníme.