Školení personálu - pro Gastro Podniky - Žijeme Gastrem
Školení personálu / UpsellingŠkolení personálu / Upselling

Proškolený a šikovný personál, to je k nezaplacení. Potřebujete zaškolit personál a hledáte školitele, kteří dokáží s úsměvem a dobrou náladou Vašim zaměstnancům poskytnout všechny důležité informace a dovednosti? Jsme tady pro vás.

Zjistit víceŽijeme Gastrem
undefinedNadpis slideruLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam erat volutpat.Text tlačítkaPodnadpis

Proškolíme Váš personál v oblasti hygienického minima


Profesionální školení nejen pro barmany


Profesionální školení nejen pro someliéry


Profesionální školení nejen pro baristy

Školení personálu

První dojem je nejdůležitější

Že jste to už někdy slyšeli? V gastronomii to platí dvojnásob. Můžete mít sebe hezčí podnik, ale vše záleží na obsluze. I to nejlépe uvařené kafe, či jídlo chutná jinak s úsměvem.

GURU SOMELIÉR

Profesionální školení nejen pro someliéry

Jste majitel kavárny, baru, restaurace nebo vinotéky a chcete zvýšit prodej šumivých vín? Často slyšíte „to nikdo nechce“, „to je drahé“ nebo „jsme pivnice, kdo by to tady pil“? Pravda je taková, že šumivé víno může oslovit úplně každého – když se umí správně nabídnout a doporučit.

Bez edukace to ale nejde. Personál nerad nabízí produkty, u kterých si není jistý, nezná jejich kvalitu ani složení. Proto je klíčem k vyšším prodejům správné školení a jistota v tom, co hostovi prezentuje.

BAROVÝ GURU

Profesionální školení nejen pro barmany

Díky našim bohatým zkušenostem za barem uděláme z vašeho personálu skutečné profíky. Znáte to, když si objednáte známý drink a v jiném podniku chutná úplně jinak? Bohužel je to běžná zkušenost, obsluha za barem často nezná takzvaný Perfect Serve, tedy jasný postup přípravy konkrétního drinku. My váš personál naučíme krok po kroku, jak toho dosáhnout.

Pro vás jako provozovatele navrhneme, co by se do podniku hodilo, doporučíme dodavatele a pomůžeme zajistit lepší ceny na nákup surovin. Součástí naší práce je i vypracování kalkulace vašeho sortimentu a vytvoření manuálu pro personál, aby měl kdykoli k dispozici přesný postup přípravy.

KÁVOVÝ GURU

Profesionální školení nejen pro baristy

Milujete kávu a chcete se naučit, jak ji správně připravit, co o ní vědět nebo jak dokonale ušlehat pěnu a naučit se Latte art? Výborně! Tak právě pro Vás máme tyto dva kurzy.

ZÁKLADY ESPRESSO

Na tomto kurzu si ukážeme: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně.

LATTE ART

Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby.

HYGIENA NA PRACOVIŠTI

Proškolíme váš personál v oblasti hygienického minima

Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace. Školení probíhá formou diskuze s účastníky a není pouhou teorií, je doplněno o řadu příkladů z praxe v terénu. Školení je ukončeno kontrolním testem a předáním certifikátu. Je prováděno přímo v provozovně.

Máte zájem o naše služby?

Neváhejte nás kontaktovat