KURZ A ŠKOLENÍ KÁVY + LATTE ART - Žijeme Gastrem
Kurzy školení kávyKurzy školení kávy

V Česku se vypije přes 5,8 miliar šálků ročně a jedná se po ropě o druhou nejprodávanější komoditou na světě. Pijeme ji, milujeme latte art, ale vyznáte se jaké jsou rozdíly? 

Dozvědět se víceŽijeme Gastrem
undefinedNadpis slideruLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam erat volutpat.Text tlačítkaPodnadpis

Školení personálu

Základy dokonalého espressa a latte artu

Školení personálu

Vše začíná u šlehání mléka - Latte art

ŠKOLENÍ KÁVY

Základy dokonalého espressa a latte artu

Na tomto školení Vám náš kolega Patrik Macek ze své pražírny Trobica ukáže, co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně. Nakousneme i šlehání mléka, a jak mléko ovlivňuje chuť kávy. Na úplný konec dostanete certifikát o absolvování kurzu.

ŠKOLENÍ KÁVY

Vše začíná u šlehání mléka - Latte art

Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby. Vysvětlíme si časté chyby. Společně je i odstraníme.

Máte zájem o naše služby?

Neváhejte nás kontaktovat