školení personálu

Proškolený a šikovný personál, to je k nezaplacení

Potřebujete zaškolit personál a hledáte školitele, kteří dokáží s úsměvem a dobrou náladou Vašim zaměstnancům poskytnout všechny důležité informace a dovednosti? Jsme tady pro vás.

První dojem

První dojem - chování

První dojem je nejdůležitější

Že jste to už někdy slyšeli? V gastronomii to platí dvojnásob. Můžete mít sebe hezčí podnik, ale vše záleží na obsluze. I to nejlépe uvařené kafe, či jídlo chutná jinak s úsměvem.

BAROVÝ GURU

Profesionální školení nejen pro barmany

Díky našim bohatým zkušenostem za barem uděláme z vašeho personálu profíky. Znáte to, když si dáte známý drink a v jiném podniku chutná úplně jinak? Bohužel je to naše každodenní zkušenost a obsluha za barem málokdy zná takzvaný PERFECT SERVE. V zásadě se jedná o jasný postup daného drinku. My Váš personál naučíme krok po kroku, jak toho docílit. Vám jako provozovateli navrhneme, co by se do vašeho podniku hodilo, doporučíme dodavatele a zajistíme lepší ceny na nákup surovin.

Vypracujeme Vám kalkulaci vašeho sortimentu včetně manuálu pro váš personál, aby každý měl kdykoliv možnost se podívat, co se jak dělá.

zijemegastrem_skoleni_barmanu
kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín34
kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín33
kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín29

Kávový guru

Profesionální školení nejen pro baristy

Milujete kávu a chcete se naučit, jak ji správně připravit, co o ní vědět nebo jak dokonale ušlehat pěnu a naučit se Latte art? Výborně! Tak právě pro Vás máme tyto dva kurzy.

ZÁKLADY ESPRESSO

Na tomto kurzu si ukážeme: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně.

LATTE ART

Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby.

GURU SOMELIÉR

Profesionální školení nejen pro someliéry

Jste majitel podniku (kavárna, bar, restaurace, vinotéka) a chcete zvednout prodej šumivých vín a často slyšíte „to nikdo nechce“ nebo „to je drahé“ nebo „jsme pivnice, kavárna, kdo by to tady pil“ – no úplně každý, když se to umí prodat a hlavně správně nabídnout a doporučit. Ale bez edukace není prodeje, protože personál nerad nabízí produkty, kterými si není jist a nezná dobře jejich kvalitu nebo složení.

NAŠE ŠKOLENÍ JE ROZDĚLENO NA NĚKOLIK ČÁSTÍ.

Historie šumivého vína
Výroba šumivého vína
Degustace a rozbor produktu
Typologie zákazníka
Psychologie prodeje
Praktická cvičení

16
prodej_prosecco
sabrage_svetbublin_rostislav_skaroupka
soukromy_hygienik_veronika_večerová_gastrozlin_pruvodcegastrem_zijemegastremcz1
soukromy_hygienik_veronika_večerová_gastrozlin_pruvodcegastrem_zijemegastremcz
veronika_večeřová_gastrozlin_pruvodce_gastrem_zijemegastrem_soukromý_hygienik

Hygiena na pracovišti

Proškolíme váš personál v oblasti hygienického minima

Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace. Školení probíhá formou diskuze s účastníky a není pouhou teorií, je doplněno o řadu příkladů z praxe v terénu. Školení je ukončeno kontrolním testem a předáním certifikátu. Je prováděno přímo v provozovně.

Mystery-shopping

Mystery-shopping / tajný host

Máte podnik a nejste si jistí zda-li vše děláte správně nebo naopak snažíte se, ale nějakým způsobem tržby ne a ne stoupat? Úkolem tajného hosta je rozklíčovat problém, zjistit jak se Váš personál chová k zákazníkům, kde Vám peníze utíkají a hlavně co zlepšit.

zijemegastrem_tajny_host

REFERENCE

Za každého člověka, kterého jsme mohli naučit či zdokonalit v oboru gastronomie si moc vážíme. Protože díky edukaci návštěvy v restauracích jsou daleko příjemnější.​

Kontaktní formulář