Hygienické poradenství - Žijeme Gastrem
Poradenství v oblasti hygienyPoradenství v oblasti hygieny

Děláme: restaurace, vývařovny, výdejny, hotely, penziony, bufety, kantýny, bistra, kavárny, cukrárny, potravinářské výrobny a prodejny a stánkové prodeje

Text tlačítkaŽijeme Gastrem
Vypracujeme Vám veškerou dokumentaciVypracujeme Vám veškerou dokumentaci

Analýza rizik a systém kritických bodů) Zpracování dokumentace a pomoc při evidenci a sestavování kritických bodů

Text tlačítkaŽijeme Gastrem

Poradenství v gastronomii

Vypracujeme vám HACCP na míru a proškolíme Váš personál

Spokojený klient je pro nás prioritou.

Poskytujeme jednorázové služby i hygienické balíčky s celoročním servisem.

 

Pomůžeme Vám se vším, co se týče hygienického minima, tvorbu dokumentace pro státní hygienu, proškolíme Vám kuchaře i personál a případně navrhneme řešení, jak uspořádat vaše podnikání v oblasti hygieny.

Poradenství
Školení
Interní auditorskou činnost
Preventivní náhledy provozoven
Dokumentace HACCP
Ubytovací řády

Poradenství v hygieně

Soukromý Hygienik

Činnost soukromého hygienika provozuje naše Veronika již 7. rokem. 

Hygienické legislativní požadavky jsou v dnešní době pro provozovatele restaurací a podobných stravovacích provozů oříškem, proto Vám pomůžeme vše objasnit, usnadnit a zjednodušit.

Váš provoz po hygienické stránce zkontrolujeme, upozorníme na možné nedostatky, prakticky proškolíme zaměstnance z hygienického minima. Dle potřeby zpracujeme na míru dokumentaci HACCP tak, aby byla k užitku a personál s ní uměl pracovat. Dále zajistíme provozní, sanitační či ubytovací řády.

Jednoduše vám poradíme a pomůžeme.

Jsme profesionálové v oboru.

Proč právě nás?

,,Usnadníme Vám život - poskytováním hygienického servisu a hygienické péče ve Vaší provozovně"

PORADENSTVÍ V OBLASTI HYGIENY PRO PROVOZOVATELE

- restaurací, vývařoven, výdejen, hotelů, penzionů
- školských zařízení
- bufetů, kantýn, bister, kaváren, cukráren, apod.
- potravinářských výroben a prodejen
- stánkového prodeje

DOKUMENTACE HACCP

Analýza rizik a systém kritických bodů. Zpracování dokumentace a pomoc při evidenci a sestavování kritických bodů.

PROVOZNÍ A SANITAČNÍ ŘÁDY

PŘ (vnitřní norma pro zajištění běhu provozovny) a SŘ stravovacího úseku (principy sanitace – čištění a dezinfekce)

PROVOZNÍ ŘÁDY SLUŽEB EPIDEMIOLOGICKY ZÁVAŽNÝCH

Zpracování provozních řádů pro wellness centra, masáže, sauny, pivní lázně, kadeřnictví, nehtovou modeláž, kosmetiku, solární studia a další…

UBYTOVACÍ ŘÁDY

Zpracování ubytovacích řádů pro penziony, hotely, ubytovny, rekreační areály, apod.

INTERNÍ AUDITY

Provádění vnitřních auditů provozovny a ověření funkčnosti systému HACCP.

ŠKOLENÍ HYGIENICKÉHO MINIMA

Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace.

ŠKOLENÍ PROVOZNÍHO PERSONÁLU

Zpracování provozních řádů pro wellness centra, masáže, sauny, pivní lázně, kadeřnictví, nehtovou modeláž, kosmetiku, solární studia a další…

PREVENTIVNÍ NÁHLEDY PROVOZOVEN

Celkový náhled stravovacího provozu (zázemí, sklady, kuchyně), zhodnocení případných nedostatků, navržení nápravného řešení, úpravy dispozičního řešení provozovny, apod. Součástí náhledu je zpracování písemné zprávy.

Hygienické poradenství

Vstup do potravinářského podnikání vyžaduje pečlivé plánování. Zvažte vhodnou právní formu, jako je živnostenský list nebo s.r.o., a nezapomeňte na přísné hygienické normy. V našem zjednodušeném průvodci vás provedeme prvními kroky podnikání v této chutné oblasti.

Máte zájem o naše služby?

Neváhejte nás kontaktovat