
Proškolený a šikovný personál, to je k nezaplacení. Potřebujete zaškolit personál a hledáte školitele, kteří dokáží s úsměvem a dobrou náladou Vašim zaměstnancům poskytnout všechny důležité informace a dovednosti? Jsme tady pro vás.

Školení personálu
První dojem je nejdůležitější
Že jste to už někdy slyšeli? V gastronomii to platí dvojnásob. Můžete mít sebe hezčí podnik, ale vše záleží na obsluze. I to nejlépe uvařené kafe, či jídlo chutná jinak s úsměvem.


GURU SOMELIÉR
Profesionální školení nejen pro someliéry
Jste majitel kavárny, baru, restaurace nebo vinotéky a chcete zvýšit prodej šumivých vín? Často slyšíte „to nikdo nechce“, „to je drahé“ nebo „jsme pivnice, kdo by to tady pil“? Pravda je taková, že šumivé víno může oslovit úplně každého – když se umí správně nabídnout a doporučit.
Bez edukace to ale nejde. Personál nerad nabízí produkty, u kterých si není jistý, nezná jejich kvalitu ani složení. Proto je klíčem k vyšším prodejům správné školení a jistota v tom, co hostovi prezentuje.


BAROVÝ GURU
Profesionální školení nejen pro barmany
Díky našim bohatým zkušenostem za barem uděláme z vašeho personálu skutečné profíky. Znáte to, když si objednáte známý drink a v jiném podniku chutná úplně jinak? Bohužel je to běžná zkušenost, obsluha za barem často nezná takzvaný Perfect Serve, tedy jasný postup přípravy konkrétního drinku. My váš personál naučíme krok po kroku, jak toho dosáhnout.
Pro vás jako provozovatele navrhneme, co by se do podniku hodilo, doporučíme dodavatele a pomůžeme zajistit lepší ceny na nákup surovin. Součástí naší práce je i vypracování kalkulace vašeho sortimentu a vytvoření manuálu pro personál, aby měl kdykoli k dispozici přesný postup přípravy.
KÁVOVÝ GURU
Profesionální školení nejen pro baristy
Milujete kávu a chcete se naučit, jak ji správně připravit, co o ní vědět nebo jak dokonale ušlehat pěnu a naučit se Latte art? Výborně! Tak právě pro Vás máme tyto dva kurzy.
ZÁKLADY ESPRESSO
Na tomto kurzu si ukážeme: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně.
LATTE ART
Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby.


HYGIENA NA PRACOVIŠTI
Proškolíme váš personál v oblasti hygienického minima
Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace. Školení probíhá formou diskuze s účastníky a není pouhou teorií, je doplněno o řadu příkladů z praxe v terénu. Školení je ukončeno kontrolním testem a předáním certifikátu. Je prováděno přímo v provozovně.


