Staňte se odborníkem a milovníkem dokonalé kávy

V Česku se vypije přes 5,8 miliar šálků ročně a jedná se po ropě o druhou nejprodávanější komoditou na světě. Pijeme ji, milujeme latte art, ale vyznáte se jaké jsou rozdíly? Umíte připravit dokonalé espresso či nakreslit obrázek a tím udělat někomu lepší den?

kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín30
kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín31
kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín29

Školení kávy

Základy dokonalého espressa a latte artu

Na tomto školení Vám náš kolega Patrik Macek ze své pražírny Trobica ukáže: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně. Nakousneme i šlehání mléka, a jak mléko ovlivňuje chuť kávy. Na úplný konec dostanete certifikát o absolvování kurzu

Školení kávy

Vše začíná u šlehání mléka - Latte art

Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby. Vysvětlíme si časté chyby. Společně je i odstraníme.

kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín33
kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín34

Chcete se dozvědět více napište nám