Jste majitel podniku (kavárna, bar, restaurace, vinotéka) a chcete zvednout prodej šumivých vín a často slyšíte „to nikdo nechce“ nebo „to je drahé“ nebo „jsme pivnice, kavárna, kdo by to tady pil“ – no úplně každý, když se to umí prodat a hlavně správně nabídnout a doporučit. Ale bez edukace není prodeje, protože personál nerad nabízí produkty, kterými si není jist a nezná dobře jejich kvalitu nebo složení.
STAŇTE SE SOMELIÉREM
Škola sabrage
Naučte se tuto prudce elegantní techniku otevírání lahví šumivého vína, a nebo si jí ozvláštněte svou slavnostní událost. V případě zájmu pro Vás rádi zajistíme kurz sabrage. V rámci cateringu zase obohatíme vaši akci touto efektní parádou přesně tak, jako si dopřávali důstojníci za napoleonských tažení.
CO ŠKOLENÍ OBSAHUJE?
30 minut historie a výroby šumivého vína 30 minut historie a náležitosti sabrage 1 lahev na sekání 1 brožurka se studijními materiály Certifikát o absolvování Práce a výklad sommeliera
Kurz se pořádá při obsazenosti minimálně 3 účastníků. Místo je vždy dle domluvy s klienty.
V pár řádcích o školiteli
Rosťa ze Světa Bublin
Jak jsme už několikrát zmínili, školením vás provede Rosťa, který má více jak 20 let zkušeností v oboru gastronomie a je majitel největšího edukačního portálu o šumivých vínech SVĚT BUBLIN.